Олешківський краєзнавчий музей привітали зі святом

Щоб привітати музейників зі святом Міжнародного Дня музеїв до закладу завітали голова Олешківської районної ради Павло Потоцький, заступник голови Костянтин Буганов, радник голови райради Лариса Снігур.

Почесні гості подякували колективу Олешківського районного краєзнавчого музею за високий професіоналізм, відданість своїй справі та вагомий внесок кожного працівника у розвиток музейної справи.

Працівникам музею побажали творчих здобутків, натхнення і гідних звершень, а також відзначили Подякою за сумлінну працю, вагомий внесок у справу збереження та примноження скарбниці народної культури, історії, невтомне служіння справі національного самоусвідомлення та з нагоди Міжнародного Дня музеїв виконуючій обов'язки комунального закладу «Олешківський районний краєзнавчий музей» Олешківської районної ради Херсонської області Салабуду Тетяну Анатоліївну.

Тетяна Салабуда також висловила слова вдячності колективу за активну позицію у роботі, досягнуті результати та окреслила перспективу на майбутнє, висловила надію на подальшу співпрацю та реалізацію спільних проектів.

Олешківська районна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон