Мангер подякував за щорічне театральне свято

Вчора, 17 травня, у Херсоні розпочався один із найочікуваніших культурних заходів 2018 року – міжнародний театральний фестиваль «Мельпомена Таврії».

Цьогорічний фестиваль є ювілейним – двадцятим в історії. Проходити він буде у Херсоні та Миколаєві. Театр імені Миколи Куліша на чолі з депутатом Херсонської обласної ради Олександром Книгою провів колосальну організаційну роботу.

І до 27 травня, коли фестиваль буде завершено, потрібно виконати не менше важливих завдань, щоб захід пройшов на високому рівні. Проте, зважаючи на організаційний досвід усіх людей, які беруть участь у підготовці та проведенні «Мельпомени Таврії», не має бути сумнівів, що все буде добре та цікаво.

У своєму виступі голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер привітав гостей фестивалю, які приїхали до нашого регіону з різних куточків України та світу. Окремо він відзначив роботу Олександра Книги, який робить все задля того, щоб Херсон опинився в епіцентрі уваги поціновувачів культури взагалі та театрального мистецтва зокрема.

«Ми раді вітати вас на Херсонщині. Проведення двадцятого за ліком фестивалю є нашою почесною місією. Варто відзначити Олександра Андрійовича Книгу. Якщо б не він, цього фестивалю й не було. Хтось може казати, що від людини нічого не залежить. Але це не так. Дякуємо вам за свято, яке ви даруєте нам кожного року, – наголосив Владислав МАНГЕР.

Директор Департаменту культури, туризму та курортів Херсонської ОДА Світлана Думинська порекомендували всім відвідати якнайбільше вистав. Вона впевнена – учасникам фестивалю є чим здивувати фанатів театру.

За матеріалами Херсонської обласної ради

P.S. Із планом заходів ХХ ювілейного Міжнародного театрального фестивалю «Мельпомена Таврії» можна ознайомитися тут.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон