У Херсоні пенсіонерку залякують псевдоколектори

Уже нікого в Херсоні не дивують історії про нічні дзвінки від шахраїв, які представляються синами та онуками. Тепер злодії вирішили діяти за новими сценаріями. І перекваліфікувались у колекторські фірми.

Подібний дзвінок отримала і херсонська пенсіонерка Тамара Іванівна. Травневий вечір, жінка вже збиралась спати. Аж раптом телефонний дзвінок. У слухавці чоловічий голос повідомив, що її онук Петро завинив якимось людям кругленьку суму. І якщо не розрахується за кілька днів, то його та його родичів чекає не дуже райдужне майбутнє. Щось на кшталт фільмів про мафію.

Голос у слухавці пообіцяв передзвонити наступного дня. Тамара Іванівна не розгубилась. Так, у неї є двоє онуків. Але жоден з них не Петро. Про всяк випадок вона все ж зателефонувала хлопцям і поцікавилась – чи не завинили вони комусь грошей. І розповіла про вечірній дзвінок. Онуки одразу заспокоїли бабусю і сказали, щоб подібних аферистів вона не боялась.

Наступного дня псевдоколектори знову дали про себе знати. Але після першої ж фрази «У мене немає онука з іменем Петро» просто кинули слухавку. Ось такі вибивателі боргів...

Олена ПІМЕНОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон