Олена Урсуленко знає у яких жінок більше щастя

До обласного Художнього музею запросили саме таких жінок - матусь, які мають трьох і більше дітей.

Адміністрація Корабельного району, керівники міста та закладу культури у такий спосіб вирішили привітати з Днем матері жінок, які присвятили себе вихованню дітей.

У Корабельному районі Херсона мешкає 511 багатодітних матусь, які виховують трьох і більше дітей. 19 з них мають статус «матерів-героїнь». Вони мають п'ятьох і більше синів та доньок.

Більше клопотів і безсонних ночей, зате – більше привітань, дарунків і обіймів у день, коли весь світ вшановує жінку-матір.

«Материнська праця - дуже складна, але любов допомагає виростити і вісьмох, і дев'ятьох, і більше дітей. Хочу побажати кожній із вас, щоб ту любов, яку ви дали своїм дітям, ті знання та навички обов'язково повернулися до вас любов'ю, а діти давали постійний привід для гордості.


Бажаю міцного здоров'я, тепла, радості і пам'ятати про те, що ви - найщасливіші! Ви взяли на себе дуже важкий тягар, але і щастя у Вас набагато більше, ніж у інших жінок», - звернулась до багатодітних матусь секретар Херсонської міської ради Олена УРСУЛЕНКО.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон