Скадовська влада визначає пріоритети

На початку робочого дня у Скадовській міській раді відбулася апаратна нарада, на якій секретар ради Олег Сокольчук визначив пріоритетні завданняміської влади на поточний період

Актуальним є питання розміщення на території центрального пляжу атракціонів на воді. Олег Миколайович зауважив, що відповідні дозволи на їх розміщення надає райдержадміністрація, до бюджету міста коштів від даного виду діяльності не надходить.

Піклуючись про безпеку руху на пляжах, міська рада виступить з пропозицією розміщувати розваги на воді на східному пляжі, у менш людних місцях.

У місті триває ямковий ремонт, контроль за якістю робіт покладено на першого заступника міського голови Афанасіаді Д.М.

Контроль з організації літньої тимчасової торгівлі покладено на заступника міського голови Казберука А.А.

Наразі триває підготовка до проведення чергової сесії міської ради, яку заплановано на початок червня, 23 травня відбудеться чергове засідання виконавчого комітету.

Сокольчук О.М. надав доручення підготувати проект щодо покладання функцій ритуальної служби на КП "Водне господарство".

Серед актуальних питань також: активізація роботи молодіжної ради; вивчення питання з фінзабезпечення дошкільних закладів міста до кінця поточного року; надання земельних ділянок учасникам АТО; робота з власниками розважальних закладів з дотримання тиші у літній час.

Скадовська міська рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон