Якість та рівень надання медичних послуг на Херсонщині залежить від нас

З метою посилення контролю якості бригад «швидких» комунальний заклад «Обласний територіальний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» (ОТЦЕМД та МК) Херсонської обласної ради започаткував нововведення.

З 1 травня 2018 року в центральній оперативній диспетчерській запроваджено нову форму вибіркового опитування громадян, які зверталися за екстреної медичною допомогою, щодо роботи медиків.

Керівництво Центру цікавить професійність медиків та їх культура поведінки під час обслуговуванні викликів. Всі розмови під час опитування фіксуватимуться та архівуватимуться і використовуватимуться при проведенні службових розслідувань.

До медичних працівників, в роботі яких будуть виявлені недоліки, керівництво Центру прийматиме відповідні управлінські рішення.

Керівництво Центру та Херсонська обласна рада звертаються до всіх громадян не бути байдужими і чесно відповідати на питання працівників сall-центра.

Пам'ятайте, від нас залежить якість та рівень надання медичних послуг!

Херсонська обласна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон