На «Мельпомені Таврії» у Херсоні відбудеться читка п’єси Лабораторії 18+

Херсонська драматургиня Наталя Блок, яка керує «Лабораторією 18+» на базі Херсонського театру ім. Миколи Куліша,розповіла, що трішки більше місяця тому учасники студії розпочали роботу над драматургічним текстом.

Зрештою, активна діяльність учасників лабораторії вже має перші результати. Оскільки тексти написані і наразі триває корегувальна робота. П'єса вже навіть має назву – «Good game», що в перекладі з англійської означає побажання «хорошої гри».

Основна тема, яку порушують у своїх текстах учасники лабораторії – управління суспільством за допомогою соціальних мереж. Окрім цього, не оминають і особистих проблем: проблем з батьками, проблем самоідентифікації тощо. Кожен з них писав по кілька сцен, пропонував свої ідеї і сподівається бути почутим своїми земляками.

Читка п'єси, а також її презентація херсонському глядачу, відбудеться на міжнародному фестивалі «Мельпомена Таврії» 23-го травня на «Грін-зоні». Наразі майбутні драматурги та драматургині активно готуються до презентації своєї роботи та сподіваються, що ця п'єса знайде не тільки свого слухача, а й в перспективі свого глядача та буде поставлена на сцені Херсонського театру.

Еліза СОЛОДКА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон