Херсон привітає львів’ян з Днем міста

Сьогодні Херсонський обласний академічний музично-драматичний театр ім. Миколи Куліша вирушив на гастролі до Львова!

5-го травня вся країна спостерігатиме, як "культурна столиця" святкуватиме День міста. Херсон готовий привітати Львів, адже у межах святкування, театром буде презентовано 4 вистави. Дійство відбудеться під відкритим небом у Музеї народної архітектури і побуту у Львові імені Климентія Шептицького.

Спочатку, на музейній галявині, біля озерця, буде показано «Лісову пісню» за драмою-феєрією Лесі Українки. Пізніше, о 16.00, на давніх садибах Музею, відбудеться показ ще двох моновистав: «Не плачте за мною ніколи...» за твором Марії Матіос та «Кицька на спогад про темінь» за п'єсою Неди Неждани.

А 6-го травня о 14:00, у приміщені бібліотеки, Херсонський театр покаже моновиставу за п'єсою Олександра Ірванця «Зрада». Режисер вищезазначених вистав - Сергій Павлюк.

Сподіваємось, що погода у Львові буде тільки сонячною, адже театрали везуть із собою, окрім низки творчих робіт, величезний запас теплих усмішок, радісних обіймів та море позитиву. Тож, "операція Південь-Захід" розпочалась. А які враження привезуть із собою херсонці дізнаємось згодом. Слідкуйте за оновленнями!

Прес-служба ХОАМДТ
ім. Миколи Куліша

Фото Вячеслав Вандрашек

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон