Генічеська районна рада дбає про дошкільнят

Роботи щодо відкриття додаткової (п'ятої) групи у дошкільному підрозділі НВК «Генічеська школа І – ІІІ ступенів № 3 – дошкільний навчальний заклад» на шляху свого логічного завершення.

Відкриття групи у дошкільному підрозділі НВК відбудеться вже у вересні 2018 року. Ремонт групового приміщення проведено в повному обсязі (поклеєні шпалери, розстелено лінолеум, здійснено роботи по фарбуванню ).

Голова районної ради Андрій Євстратов не залишає дане питання без уваги. Зокрема за підтримки депутатського корпусу районної ради у новій групі дошкільного підрозділу НВК № 3 придбано та встановлено сантехніку (раковини, дитячі унітази, душові піддони, крани), лампи для освітлення приміщення.

Днями з робочим візитом Андрій Олександрович завітав до дошкільного підрозділу, під час якого директор НВК № 3 Тетяна Микитась розповіла, щодо проведених робіт. Група вже сьогодні може функціонувати в повному обсязі, наразі вирішується питання придбання меблів (дитячі столи, ліжка та шафи).

Завершити роботи щодо відкриття групи планується в серпні 2018 року та за сприятливих умов, вже з 1 вересня поточного року розпочнеться набір дітей дошкільного віку до дошкільного підрозділу НВК «Генічеська школа І – ІІІ ст. № 3 – ДНЗ».

Крім того, у дошкільному підрозділі НВК «Генічеська школа І – ІІІ ступенів № 3 – дошкільний навчальний заклад», тривають ремонтні роботи з підготовки до відкриття шостої групи.

Генічеська районна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон