Андрій Гордєєв: Об’єднавшись, ми змінимо Херсонщину на краще

Сьогодні, 28 квітня голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв відкрив мультипартійний форум «Херсон,подолання політичної та соціально-економічної кризи», який проходив у обласному художньому музеї ім. О.Шовкуненка.

Захід відбувся за підтримки Міжнародного республіканського інституту (IRI) від посольства США.

«Від Міжнародного республіканського інституту до мене надійшла пропозиція запустити на Херсонщині такий проект, який би змінював свідомість людей. Це не партій проект, тут не вирішується кому який лідер подобається більше.

Тут говорять про те, що ми, маючи інструменти та знання, сформувавши відповідне бачення, маємо визначити курс розвитку нашої області. Саме в цьому полягає наша місія. Сьогодні на цьому заході присутні політичні партії, бізнесмени, небайдужі люди, громадські активісти. Об'єднавшись, ми змінимо Херсонщину на краще!», - звернувся до присутніх Андрій Гордєєв.

Мета даного форуму - опрацювання рейтингу Херсона щодо політичних та соціально-економічних показників, допомога партіям та громадськості у правильній побудові діалогу з владою, розроблені програм для політичних сил, які б допомогли за короткий час вивести обласний центр з кризової ситуації.

Крім того, Андрій Анатолійович підкреслив неможливість розвитку та побудови чогось нового на старій платформі: «Ми маємо, як ніхто інший, на місцях змінювати навколишнє середовище у регіоні. Впевнений, що цей проект приживеться у нас. Вітаю з початком плідної співпраці».

Елеонора ГУСЬКОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон