Скільки грошей потребує освіта Херсона

Наближається спекотне, але таке довгоочікуване літо - не тільки пора канікул та відпусток, випускних та вступних іспитів, це ще й гаряча пора ремонтів у дошкільних, шкільних та позашкільних навчальних закладах Херсона.

Поки дітлахи насолоджуватимуться лагідним сонцем і теплим морем, у школах і дитсадках тим часом робота має кипіти на повну. Але на скільки вона буде бурхливою залежить не лише від освітян, а й від депутатів міської ради.

На сьогодні, за заявками керівників Херсонських освітніх закладів, для проведення ремонтних робіт та закупівлі необхідного обладнання для шкіл, дитячих садочків та позашкільних установ міста потрібні кошти у розмірі 28 114 404, 00 грн.

Управлінням освіти на розгляд сесії Херсонської міської ради виноситься подання на виділення вище зазначеної суми. Маємо надію, що депутатський корпус поставить фінансування освіти до пріоритетних питань, і потреби навчальних закладів будуть задоволені у повному обсязі.

Управління освіти Херсонської міської ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон