Проект відновлення «Лебединки» розглядатимуть херсонські архітектори та будівельники

Сьогодні, 26 квітня, о 14.00 у великій залі Херсонського міськвиконкому відбудеться засідання архітектурно-містобудівної ради, присвячене розгляду проекту відновлення Лебединого озера в Херсоні.

Автор проекту та ініціативна група з його втілення представить на погодження членам ради ескіз-проект та передпроектну документацію відродження «Лебединки».

Результати розгляду радою проектів будівництва мають рекомендаційний характер, однак враховуються під час подальшого доопрацювання та затвердження розглянутих проектів.

Це обов'язкова процедура для всіх об'єктів будівництва, що плануються до зведення в нашому місті.

Запрошуємо всіх, хто мріє бачити Херсон красивим, сучасним і зручним містом, прийти і підтримати команду Лебединки і показати, що херсонці прагнуть змін і хочуть повернути парку «Херсонська фортеця» його серце – Лебедине озеро!

Адреса: м. Херсон, просп. Ушакова, 37 (міськвиконком, ІІ поверх)
Час початку засідання: 14:00
Вхід вільний

Для довідки: Архітектурно-містобудівна рада розглядає містобудівну та проектну документацію, нормативно-правові акти у сфері містобудування та архітектури і надає рекомендації з питань планування, забудови та іншого використання територій управлінню містобудування та архітектури департаменту містобудування та землекористування Херсонської міської ради.

www.lebedinka.cool
067-7777-151
info@lebedinka.cool
Група «Лебединка Херсон 2018»:
https://www.facebook.com/groups/komanda.ozero

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон