У столиці нагородили учнів херсонської Школи гуманітарної праці

21 квітня 2018 року у Київському університеті імені Бориса Грінченка нагородили учнів Навчально-виховного комплексу «Школа гуманітарної праці»Херсонської обласної ради за перемогу у Всеукраїнському конкурсів бук трейлерів та промороликів «Book fashion».

Журі конкурсу високо оцінило роботи школярок 5-А класу:

Волошина Софія отримала 1 місце у номінації «Презентаційний буктрейлер»;

Карамалікова Аріна -1 місце у номінації «Презентаційний буктрейлер»;

Каргаполова Вероніка -2 місце у номінації «Анімаційний буктрейлер».

Батьків учнів переповнювала гордість за своїх дітей, яких урочисто нагородили такі видатні корифеї українського мистецтва: Горбенко Г.В., директор інституту журналістики, голова журі конкурсу; Тетяна Логуш, співзасновник Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова»; Ігор Женченко, голова правління Київської спілки художників книги; Ольга Михальченко – керівник відділу технічної підтримки та постпродакшн.

Цей конкурс уже чотири роки поспіль організовує кафедра видавничої справи інституту журналістики. Усього було подано понад 150 робіт з різних областей України. Учні та студенти змагалися за призові місця в трьох основних категоріях: ігровий буктрейлер; презентаційний буктрейлер; анімаційний бук трейлер.

У ШГТ діти вивчають ІТ-технології так, що навіть п′ятикласники можуть конкурувати зі старшими дітьми на всеукраїнському рівні.

Сподіваємося, що конкурс буде мати продовження в наступному році, і перемога буде нашою.

Лариса ВАЛЕНТИНОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон