Херсонців запрошують на зустріч з німецьким політиком

Херсонців запрошують на зустріч з німецьким політиком, доктором економіки Норбертом Нойгаузом. Зустріч відбудеться у HUBWAY (Перекопська, 151/4).

Зустріч буде цікава дійсним та майбутнім місцевим політикам, та всім хто бажає змінювати власне місто та регіон.

ДОВІДКОВО: Норберт Нойгауз, народився 1 жовтня 1953 року, вивчав економіку в університеті Бона, пізніше отримав ступінь доктора в Сорбонні (Париж). Працював в ряді міжнародних організацій та компаній.

З 1989 року по 1999 був заступником мера міста Трір, відповідав за економічний розвиток міста, туристичний сектор, громадський порядок та роботу служб з переробки відходів. Під час його перебування на посаді поруч з містом Трір було збудовано один найсучасніших заводів переробки сміття.

Норберт Нойгауз також є автором книги "Цінності християснької демократії", яка перекладена на понад 20 мов. У 2013 році за активну допомогу молодіжним рухам та організаціям в Україні, СБУ заборонило йому в'їзд. Після Революції Гідності заборона була знята.

Реєстрація https://goo.gl/forms/364Dz2gPs4SrSsRS2

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон