Андрій Гордєєв: спільними зусиллями, через спорт, ми зможемо повернути Крим в Україну!

З цією метою, на думку голови Херсонської ОДА Андрія Гордєєва, саме з прикордонної Херсонщини вчора, 22 квітня,розпочався наймасштабніший спортивний захід «Зустріч кубків Ліги чемпіонів», що є найпрестижнішим у світі футболу.

Кубок Ліги чемпіонів - це щорічний футбольний турнір, що проводиться серед європейських клубів, які найкраще виступили в національних чемпіонатах попереднього сезону.

Фінал Ліги чемпіонів сезону 2017-18 років відбудеться в Києві на НСК Олімпійський 26 травня. Але вже від сьогодні триватиме тур Кубка Ліги чемпіонів у п'яти містах України, так званий Trophy Experience.

Ми передаємо його до Маріуполя, 23 квітня він буде в Дніпрі, 26 квітня – у Харкові, 29 квітня – в Одесі і 30 квітня тур закінчиться у Львові.

Дякую президенту ФФУ Андрію Павелко за те, що «Зустріч кубків Ліги чемпіонів» розпочинається саме з прикордонної Херсонської області. Адже лише спільними зусиллями, через спорт, ми зможемо повернути наш Крим в Україну!

Бажаю всім учасникам змагань віри у власні сили, оптимізму і добра, - побажав голова Херсонської облдержадміністрації Андрій ГОРДЄЄВ.

P.S. В рамках зустрічі Кубків Ліги чемпіонів на Херсонщині голова облдержадміністрації, голова Херсонської обласної федерації футболу Андрій Гордєєв отримав відзнаку за розвиток футболу на Херсонщині від президента Федерації футболу України Андрія Павелка.

«Велике дякую голові Андрію Гордєєву за активний розвиток футболу в рідній області та підтримку кримської Федерації футболу!», - наголосив Андрій Павелко. У свою чергу Андрій Гордєєв подарував Андрію Васильовичу прапор Херсонської області і вимпел команди «Таврія» Сімферополь на згадку про цей визначний для херсонських футболістів день.

Нагадаємо, що у минулому році введено в дію 8 спортивних майданчиків зі штучним покриттям. У 2018 році планується завершити будівництво ще 12 спортивних майданчиків. Також на завершальному етапі знаходиться відбудова Будинку футболу на стадіоні «Освіта», що надасть змогу залучити ще більше дітей і підлітків до найулюбленішої гри мільйонів людей.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон