Представники ХДУ завітали до старшокласників Новотроїцького та Чаплинського районів

4 і 5 квітня представники Херсонського державного університету завітали до старшокласників Новотроїцького та Чаплинського районів Херсонщини.

Варто зазначити, що протягом березня і квітня у нашому навчальному закладі тривають подібні профорієнтаційні заходи на теренах Херсонщини.

Викладачі та студенти Херсонського державного університету презентували майбутнім абітурієнтам найстаріший навчальний заклад півдня України, окреслили спектр напрямків навчання та докладно розповіли про наявні спеціальності й спеціалізації у ХДУ.

Крім того, молодь отримала інформацію з перших вуст щодо цьогорічної вступної кампанії, яка їм стане у нагоді при вступі до будь-якого вищого навчального закладу.

Заступник відповідального секретаря приймальної комісії ХДУ Ірина Глущенко дала слушні поради старшокласникам, розповіла як і коли створювати власний електронний кабінет та озвучила терміни вступу до вишів.

Також Ірина Іванівна зазначила, що під час вступної кампанії на базі Херсонського державного університету планується створити центр технічної та консультативної підтримки для вступників.

І традиційно у ході зустрічі свої вокальні та хореографічні номери молоді подарували студенти Херсонського державного університету.

Прес-центр ХДУ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон