Горностаївці відправили бійцям АТО пасхальні подарунки

Напередодні світлого свята Воскресіння Христового на Горностаївщині районна рада, райдержадміністрація, Горностаївська селищна та Костянтинівська сільська ради організували благодійну акцію «Паска для солдата», під час якої спільно з громадами зібрали для наших воїнів-земляків смачні кулінарні великодні вироби та інші продукти харчування, гуманітарну допомогу, медикаменти, обереги, малюнки, листи з теплими словами та побажаннями.

Чимало організацій та небайдужих громадян долучилися до акції – кожен додав до спільного великоднього подарунку бійцям свою пасхальну «передачу». Цю благочинну допомогу завантажили на два автомобіля, які вночі 5 квітня виїздять у підрозділи до бійців, що несуть службу на Сході України.

Перед відправленням православні священики – благочинний Горностаївського округу Василій Твардовський та протоієрей Микола Куліш – освятили паски та інші продукти, благословивши в дорогу і водіїв.

«Найсвітліший день Воскресіння Христового має принести душевну радість і нашим оборонцям. Нехай їх втішать ці подарунки від земляків, а Господь Бог оберігає кожної хвилини», - сказав отець Василій.

Уже у передвеликодній день наші захисники отримають пасхальні сюрпризи від горностаївців. Кожна паска, смаколик " та символічний подарунок, «приправлені" щирою любов'ю і турботою горностаївців, дадуть можливість бійцям відчути тепло рідної домівки.

Любов РУДЯ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон