У Херсоні привітали юних футболістів

Вчора, 22 березня в актовій залі Антонівської «Зеленої школи», відбулося урочисте вручення подарунка - нової футбольної форми жовто-червоного кольору з логотипом «ZOLLEX»дитячо-юнацькому футбольному клубу «Майстер-С», який цього року відзначає своє 20-річчя.

На святі були присутні депутати Юрій Рожков та Галина Лугова, батьки вихованців, тренер команди Володимир Дмитрович Маляренко.

Юрій Рожков та Галина Лугова привітали юних спортсменів з приємною подією в їхньому спортивному житті, побажали нових досягнень, одне з яких - повторити рекорд 2000 року, коли смт Антонівка стало відомим усій футбольній Україні завдяки юним футболістам команди «Майстер-С».

Учні Антонівської 21-ї «Зеленої школи» приготували святковий концерт юним футболістам.

З щирими словами подяки батьки звернулися до Юрія Рожкова, Галини Лугової, Володимира Маляренка, сподіваючись на подальшу підтримку юних футболістів.

Саме команда «Майстер-С», пройшовши тернистий турнірний шлях, виборола перемогу у Всеукраїнських змаганнях «Шкіряний м'яч» у МДЦ «Артек» м. Ялта, АР Крим.

У 2000 році команда була нагороджена Всеукраїнським штабом «Шкіряний м'яч» - туристичною поїздкою до Греції, міста Афіни, де провели міжнародну футбольну товариську зустріч з юнаками футбольної академії «Панатінайкос».

Посольство України в Греції організувало в готелі «Лондон» м.Афіни зустріч з Олегом Блохіним, працюючим в той час тренером ФК «Олімпіакос».

Галина ЛУГОВА

P.S. Приємна подія відбулася завдяки підтримці Юрія Рожкова, який є офіційним спонсором Антонівської футбольного клубу «Майстер-С». Головна мета – розвивати спортивні здібності молоді, виховувати здорове покоління.

Нагадаємо, що футбольний клуб запрошує дітей віком від 6 до 16 років на заняття по футболу.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон