Андрій Балонь привітав співробітників СБУ з професійним святом

Цьогоріч Служба безпеки України святкує своє 26-річчя. Щодня віддано і чесно її працівники стоять на варті державного суверенітету, працюють задля збереження життя та безпеки людей.

Напередодні професійного свята вітання сьогодні звучали для працівників Управління служби безпеки України в Херсонській області, яке щорічно відзначається 25 березня.

Звертаючись до присутніх з вітальними словами заступник голови облдержадміністрації Андрій Балонь наголосив: «Ваша служба – одна з найскладніших. Завдяки вам на Херсонщині сьогодні мир і спокій. Нинішні складні умови ставлять перед вами нові завдання щодо захисту стратегічних інтересів і національної безпеки країни. І ви з цими завданнями справляєтеся».

Він подякував службовцям за роботу, наголосивши, що вони належно оцінені і влада знає про їхній вклад і роль щоденної кропіткої праці. Побажав усім присутнім миру, віри, терпіння, міцного здоров'я, нових досягнень у професійній діяльності в почесній справі служіння народу України.

Крім того, Андрій Балонь подарував спецпідрозділу Управління СБУ потужний інструмент розвідки – сучасний квадрокоптер, а за високий професіоналізм, відданість справі забезпечення безпеки суверенної України та з нагоди 26-ї річниці створення Служби безпеки України двоє службовців отримали Грамоту та Подяку голови обласної державної адміністрації.

Херсонська ОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон