В Херсонській облраді проводять тренінг на допомогу воїнам АТО

За ініціативи Херсонської обласної ради з 21 по 23 березня у Центрі підвищення кваліфікації (м. Херсон, пл.Свободи,1) проходить триденний семінар-тренінг «Особливості взаємодії з військовослужбовцями – учасниками бойових дій».

Відомий магістр психології Катерина Проноза ділиться з учасниками тренінгу перевіреними методами подолання бойового стресу і бойової психічної травми, розповість про адаптацію військовослужбовців, що отримали поранення в ході бойових дії, та про особливості психологічного супроводу поранених та їхніх сімей на всіх етапах відновлення.

Тренінг триває, до участі в заході запрошуються психологи-волонтери, медичний персонал, психологи місцевих лікарень та реабілітаційних центрів для воїнів АТО, соціальні службовці.

Контактна особа – Бондаренко Олександр Васильович (066) 997 75 38.

P.S. З програмою тренінгу «Особливості взаємодії з військовослужбовцями – учасниками бойових дій» можна ознайомитися тут

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон