Поліцейські охорони Херсонщини визначили кращих у змаганнях з волейболу

Змагання з волейболу серед працівників підрозділів поліції охорони Херсонської області відбулися 17 березня у спортивній залі школи №48 Дніпровського району міста.

Змагання організував відділ кадрового забезпечення Управління з метою зміцнення здоров'я і підвищення рівня спортивно-масової роботи серед працівників поліції та згідно з планом Спартакіади Департаменту поліції охорони.

У змаганнях взяли участь 5 команд адміністративно управлінського персоналу УПО, Центру технічної охорони УПО, взводу реагування батальйону УПО, Роти охорони об'єктів і фізичної безпеки батальйону УПО та команда Новокаховського міжрайонного відділу поліції охорони.

Методом жеребкування були визначені суперники, після чого розпочалися активні "бої" за першість.

На шляху до фінального поєдинку у початкових етапах спочатку виявили, хто ж вправніший, перше коло змагань визначило найсильніших. Далі на спортивному майданчику в поєдинках панував фінальний спортивний азарт, пройшла запекла боротьба за почесний кубок.

В результаті кращими у першості стала команда роти охорони об'єктів та публічної безпеки батальйону Управління поліції охорони в Херсонській області.

Почесне місце посіла команда АУП Управління - єдина команда з учасницями прекрасної половини людства - двох дівчат, які змагалися на достойному рівні з командами суто чоловічого складу, вони проявили гарні якості спортивної і соціальної активності, патріотичного співпереживання за свою команду і підрозділ в цілому.

На спортивних змаганнях були присутні уболівальники, найрідніші люди гравців-учасників, дружини і діти співробітників УПО. Спортивна субота сонячного дня відбулася дуже гарно.

Призерів змагань нагородили дипломами, а переможців - Кубком Управління поліції охорони Херсонщини.

Керівництво Управління поліції охорони дякує за сприяння у проведенні змагань директору загальноосвітньої школи Олені Петрівні Кірцхалія, а також бажає спортсменам поліції охорони подальшого натхнення і нових спортивних звитяг.

Управління поліції охорони
в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон