Олена Урсуленко: Херсонці звертаються з різноплановими питаннями

Згідно з графіком, секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко у березні поточного року провела особистий прийом громадян.

Питання, з якими звертались городяни до депутата, стосувались надання матеріальної допомоги тяжкохворим, якості послуг Департаменту житлово-комунального господарства Херсонської міської ради для об'єднань співвласників багатоквартирних будинків, організації масових заходів.

«Питання, з якими звертаються жителі міста до мене особисто, як завжди, різнопланові. Приходять із бідами, з якими стикнулись жителі міста і їхні родичі, коли необхідне термінове оперативне втручання для того, щоб врятувати життя.

Звертаються і члени ОСББ, яких не влаштовує співпраця з профільним департаментом. Також звернулись і представники громадської організації «Громада UA», які ініціюють проведення другого родинного фестивалю у місті «Матуся. Родина. Херсон. Україна».

Вважаю, що перший захід, який відбувся торік, був успішним і об'єднав різні покоління жителів міста, тому для його проведення цьогоріч слід долучитися і владі міста», - прокоментувала Олена УРСУЛЕНКО.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон