Школярам Херсонщини розповіли про професію лікаря

«Хочу стати лікарем!» - презентація цієї професії відбулася в Іванівській районній філії Херсонського обласного центру зайнятості

В Іванівській районній філії Херсонського обласного центру зайнятості для школярів місцевої ЗОШ відбулася презентація професії «Лікар». Представляли її фахівці районної лікарні – лікар-офтальмолог Єлизавета Фесик та лікар-лаборант Валентина Гетьман.

Лікарі розповіли про спеціалізацію цієї професії, про навчальні заклади України, де можна її отримати. Була надана інформація про вакантні посади у місцевій лікарні, де необхідні: хірург, дерматовенеролог, отоларинголог, педіатр та сімейні лікарі.

Фахівці звернули увагу на постійне самовдосконалення і підвищення свого професійного рівня, адже від цих факторів залежить людське життя. За словами професіоналів-лікарів, людина, яка хоче стати лікарем, повинна мати особисті якості, такі як: співчуття, доброта, добросовісність, готовність прийти на допомогу.

Школярі були активні і задавали безліч запитань. Наприкінці заходу школярі переглянули відеоролик про професію лікаря та відеоінтерв'ю з лікарем-стоматологом Іванівської ЦРЛ Сергієм Душейком, яке було створено учасниками профорієнтаційного проекту «ПрофіСтарт».

Впевнені, що після проведеного заходу, хтось із учнів обере цю благородну професію, стане професіоналом, і буде працювати в Іванівській лікарні.

Херсонський регіональний центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон