В Генічеський район прийдуть китайські гроші?

Про наміри китайської компанії інвестувати гроші в економіку Херсонщини повідомив вчора, 14 березня, голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв.

...Зустрівся з представником китайської компанії «SANY GROUP CO., LTD» паном Лі Вонг, президентом Всеукраїнської громадської організації «Українська вітроенергетична асоціація» Андрієм Конеченковим, представниками ДП «ВО Південний машинобудівний завод імені О.М.Макарова» Сергієм Федоровим і Дмитром Качуровським.

Ми обговорили будівництво вітрової електричної станції на території Генічеського району поблизу села Новодмитрівка.

Наша основна умова співпраці – інвестор має бути соціально відповідальним і зареєструвати компанію в Херсонській області, що забезпечить притік податкових надходжень. Енергетична безпека і перехід до альтернативної енергетики - наше стратегічне завдання у забезпеченні енергонезалежності України.

Чотирьохстороній меморандум про співпрацю плануємо підписати разом з Першим віце-прем'єр-міністром України - Міністром економічного розвитку і торгівлі України Степаном Кубівим на початку квітня цього року, - повідомив Андрій ГОРДЄЄВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон