Змагання з гирьового спорту відбулися у Херсоні

10 березня у Херсоні відбувся традиційний турнір з гирьового спорту "Битва за Херсон", присвячений 74-річниці визволення Херсону від німецько-фашистських загарбників.

Спортивні змагання відбулися за підтримки депутата Херсонської міської ради Володимира Сальдо, а креативна ідея та організація змагань належать голові осередку гирьового спорту в місті Херсоні Михайло Олійнику.

Взяти участь в "Битві" приїхали спортсмени з Львівської, Київської, Дніпропетровської, Миколаївської та Херсонської областей, загалом - близько 30 спортсменів.

Учасники змагалися у 15-хвилинному гирьовому комплексі "Козацький тріатлон", виконуючи без перепочинку поштовх, ривок та поштовх гирі довгим циклом.

Серед жінок пальму першості виборола представниця Херсону Любов Родікова. Золото серед ветеранів завоював херсонець Валерій Герасимчук. Серед юнаків золото виграв представник Дніпропетровської області Козуб Дмитро. Чоловіки, які змагалися у вагових категоріях до 70 кг, 80 кг, 90 кг та понад 90 кг, чемпіонами стали: Малій Владислав - Київська область, Михайленко Дмитро - Нова Каховка, Мартинюк Віталій - Дніпропетровська область, Олійник Михайло - Херсон.

У турнірі брали участь поліцейські Управління поліції охорони в Херсонській області - молодший інспектор групи охорони об'єктів та публічної безпеки Новокаховського міжрайонного відділу Управління поліції охорони в Херсонській області сержант поліції Роман Лабудін, а також поліцейський взводу № 1 роти охорони об'єктів та публічної безпеки батальйону Управління поліції охорони в Херсонській області рядовий поліції Дмитро Іванов, який посів третє призове місце серед чоловіків у ваговій категоріях до 70 кілограмів.

За матеріалами ЗМІ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон