Знову чистка прокуратурою узбережжя Чорного моря

Прокуратурою Голопристанського району повторно проведено перевірку додержання вимог містобудівного та земельного законодавства при розміщенні тимчасових споруд на узбережжі Чорного моря, повідомляє пресс-служба Херсонської обласної прокуратури.

За результатами перевірки прокуратурою району на адресу Новофедорівської сільської ради внесено подання про усунення порушень вимог містобудівного законодавства. На його виконання демонтовано 34 тимчасових споруд загальною площею 572 м2: 7 магазинів, 3 кафе, 24 торгівельні точки із реалізації слабоалкогольних напоїв та інших продуктів харчування. Всі ці об'єкти перебували на набережній без правовстановлюючих документів.

Крім того, під час перевірки Круглоозерської сільської ради, у с. Більшовик, виявлено та демонтовано шлагбаум, який перешкоджав вільному та безоплатному доступу громадян до узбережжя Чорного моря.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон