Херсонський гурт презентуватиме новий альбом

У п'ятницю, 16 березня 2018 року в клубі "ВАН БАКС" херсонський музичний гурт "Матроси криголама" презентуватиме новий альбом.

Назва альбому – "Ховрашковий рай". Цей альбом – авторська рефлексія на українську історію та сьогодення.

Заснований у далекому 1983 році один з перших україномовних гуртів України "Криголам" 2016 року започаткував окремий проект – "Матроси криголама", який нині є пошуковим майданчиком "Криголама".

Хоча "Матроси криголама" – це традиційна для "Криголама" трійка "гітара, барабан і бас", звучання нового проекту відрізняється прифанкованимсаундом, етно-мелодикою і складними багатокомпонентними композиціями.

При цьому "матроси" зберігають фірмовий гітарний саунд беззмінного лідера групи Володимира Демченка й достатньо важку подачу. Однією з ознак альбому є його автентичне аналогове звучання: "Ховрашковий рай" записано в режимі "лайв", а не методом накопичення музичного матеріалу, що дає відчуття живого звуку.

Текстова частина пісень – це Україна межичасся, це алегоричне осмислення української історії й гостра сатира на сучасну політику та політиканство. Герої пісень дуже різноманітні – від реальних історичних постатей до скоту, що везуть на м'ясокомбінат. І кожен із них перебуває в пошуках свого раю – навіть якщо цей рай ховрашковий.

Презентація є відкритою. Запрошуються усі бажаючі. Початок концерту о 19-00. Адреса клубу "ВАН БАКС" вул.Пилипа Орлика, 23.

P.S. Альбом можна скачати тут або послухати тут

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон