На Херсонщині стартував Кубок федерації футболу АР Крим

Сьогодні, 12 березня, на футбольному полі КДЮСШ «Освіта» відбулося урочисте відкриття другого Кубку федерації футболуАвтономної Республіки Крим.

На захід завітав голова Херсонської обласної державної адміністрації, голова Херсонської обласної федерації футболу Андрій Гордєєв разом із заступниками, а також усі ті, для кого футбол є сенсом життя.

«Сьогоднішнім турніром ви демонструєте, що Крим – це територія України. Бажаю футболістам вдосконалення спортивної майстерності, віри у власні сили, оптимізму і нових яскравих перемог! Херсонщина – спортивна та футбольна область!», – звернувся до присутніх Андрій Анатолійович.

До того ж він розповів про подальші плани щодо розвитку спортивної галузі: «У минулому році ми відкрили 11 спортивних майданчиків зі штучним покриттям в області, у 2018-му плануємо ще мінімум 16. Наші зусилля спрямовані на футболізацію Херсонщини. Ми підтримуємо обласні і районні турніри для того, щоб залучити більше дітей та дорослих до спорту».

Під час заходу Андрій Гордєєв і виконавчий директор Херсонської обласної федерації футболу Олексій Кручер вручили нагороди переможцю та призерам чемпіонату Херсонської області з футболу серед аматорських команд 2017 року:

бронзовим призером чемпіонату Херсонської області з футболу серед аматорських команд 2017 року став муніципальний футбольний клуб "Кристал" (Херсон);

срібним призером чемпіонату Херсонської області з футболу серед аматорських команд 2017 року став футбольний клуб «Колос-ОТГ» (смт Асканія-Нова);

чемпіонський кубок Херсонської області з футболу серед аматорських команд 2017 року здобув футбольний клуб «Дружба» (с.Новомиколаївка Високопільського району).

Також було вручено відзнаку кращому бомбардиру чемпіонату Херсонської області з футболу серед аматорських команд 2017 року - Петриченку Віталію Сергійовичу (футбольний клуб «Дружба» (с.Новомиколаївка Високопільського району).

Крім того, нагородили команди КДЮСШ 2009 року народження, які перемогли у відкритому чемпіонаті з фут залу Херсонської області серед команд юнаків 2009 року народження (U-9) під керівництвом тренера-викладача Олександра Петрова.

По завершенню церемонії відкриття Кубку федерації футболу АР Крим розпочався матч між командами «Колос-ОТГ» (смт Асканія-Нова) – «Таврія» (м.Сімферополь).

Довідково: матчі Кубку федерації футболу АР Крим проходитимуть з 12 по 19 березня на стадіоні КДЮСШ за адресою: м. Херсон, проспект 200 років Херсона.

Розклад матчів дивіться за посиланням.

Елеонора ГУСЬКОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон