«Турботливий» батько намагався передати сину в колонію заборонені предмети

Херсонець намагався передати 23-річному сину в колонію заборонені предмети

В результаті перевірки оперативної інформації співробітниками оперативного відділу Північної виправної колонії управління ДПтС України в Херсонській області (№ 90) у вечірній час, біля маскувальної огорожі контрольно - слідової смуги № 2, був затриманий громадянин «А» при спробі передати заборонені предмети на територію установи. Про це повідомляє прес-служба управління ДПтСУ в Херсонській області.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу Суворовського РВ УМВС України в Херсонській області. В ході догляду виявлено та вилучено: 15 мобільних телефонів, 5 згортків з речовиною буро-зеленого кольору з пряним запахом (50г.), дріжджі з приблизною вагою 2кг., та чотири пляшки з спиртовмісною речовиною (8л).

При опитуванні, 41-річний херсонець повідомив, що пакунок був призначений для його 23-річного сина, який відбуває покарання у Північній ВК№90 за незаконне володіння автотранспортом.

За вказаним фактом Суворовським РВ УМВС України в Херсонській області проводиться дослідча перевірка.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон