Олександр Співаковський із захопленням і любов’ю

Дорогі наші жінки! Прекрасні, незбагненні й незрівнянні — матері і дружини, колеги і подруги, маленькі онуки та донечки!Прийміть щирі вітання з прекрасним святом весни, любові і надії! Берегині роду людського, ви — найдорожче, що є у нашому житті.

Щедрість ваших душ зігріває, сила духу захоплює, а краса і вірність – надихають і вселяють впевненість у завтрашньому дні. Ми безмежно вдячні вам за те, що ви поряд, за ваш талант любити і прощати. А ще - за вміння всупереч негараздам радіти сонцю, зберігати домашнє вогнище, дарувати тепло і ніжність своїм близьким.

Прояви цих шляхетних жіночих якостей у ці непрості часи багато вартують. Ми в неоплатному боргу перед вами, наші любі. Адже невирішені проблеми суспільства лягають в першу чергу на ваші тендітні плечі.

Та будьте певні: ми зробимо все, щоб життя змінилося на краще, щоб на рідній землі запанували мир та спокій. Щоб Україна стала нарешті такою, якою мрієте її бачити ви, наші любі. Адже бажання жінки – закон, якому ми, чоловіки, з радістю коримося.

З весною вас! Сяйте і квітніть любов'ю! І нехай тепло, яке щедро випромінюєте ви, повертається високим визнанням суспільства, вдячністю і ласкою близьких і рідних.

Із захопленням і любов'ю

Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ,
народний депутат України

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон