На Херсонщині є офіційні мільйонери

Цього року на Херсонщині зареєстровано 11 громадян, які прозвітували про отримання доходів на суму більш як мільйон гривень.Торік таких було на цей час лише 6.

— Загалом у податкових деклараціях про майновий стан і доходи офіційні мільйонери повідомили про майже 128 мільйонів гривень прибутків, отриманих у 2017 році, — уточнила начальник управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Херсонській області Олена Грищук.

— З таких доходів мільйонерам доведеться сплатити до бюджету майже 2 мільйони гривень податку на доходи фізичних осіб та 197 тисяч гривень військового збору.

Свої понадмільйонні статки два декларанти отримали від здійснення операцій з продажу нерухомого або рухомого майна, також двоє — від надання майна в оренду, один — від заробітної плати, а решта — від інших видів доходів.

— Слід також зазначити, що більшість мільйонерів (десятеро) мешкають у Херсоні і лише один — у Скадовському районі, — додала Олена Грищук.

Анатолій НІКОЛАЄВ
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон