Святковий настрій у Херсонському державному університеті

Сьогодні, 6 березня вітали чарівних жінок із Восьмим Березня. А святковий настрій нам усім створили студенти та випускники факультету культури та мистецтв,які дали у супроводі знаменитого симфонічного оркестру ХДУ просто надзвичайний концерт, - розповів ректор вишу Олександр Співаковський.

Якою б не була погода, а настрій напередодні жіночого свята у всіх вже по-справжньому весняний. Квіти, сонячні посмішки жінок - все це створює ту особливу атмосферу передчуття пробудження природи - а отже і змін на краще, - яка буває лише на самому початку весни.

Навіть якщо на тротуарах ще лежить сніг, в педагогічних колективах весняні настрої зараз, мабуть, найбільш відчутні. Адже переважну більшість їх традиційно становлять жінки. Це вони виховують інтелектуальний потенціал країни, це на їхні плечі лягли й усі складності реформ.

Та що примітно: навіть досягнувши найбільших висот на освітянській ниві чи в науці, жінки-педагоги залишаються чарівними жінками, гарними дружинами і зразковими мамами. Це взагалі якийсь особливий талант!

У моєму рідному Херсонському державному університеті приблизно 70 відсотків професорсько-викладацького складу становлять жінки, і кожна із них — яскрава особистість.

Та вітаючи своїх чарівних колег із Восьмим Березня, побажав їм насамперед родинного затишку, краси, і щоб в душі у них завжди буяла весна. А ще - щоб поряд із ними були надійні чоловіки, які створюватимуть цей весняний настрій і робитимуть їх щасливими.

Сьогодні ж святковий настрій нам усім створили студенти та випускники факультету культури та мистецтв, які дали у супроводі знаменитого симфонічного оркестру ХДУ просто надзвичайний концерт. Дякую усім! Зі святом!

Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон