Мангер: Ми працюватимемо на розвиток спорту в Херсонській області

Про це було заявлено сьогодні, 6 березня під час підписання Меморандуму про партнерство та співробітництво між головою ХОДА Андрієм Гордєєвим,головою ХОР Владиславом Мангером, першим заступником голови Всеукраїнської громадської організації Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо України» Віктором Коржем та першим заступником голови Громадської організації «Херсонська обласна організація Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України» Русланом Русалем.

У всебічній підтримці спортивних організацій і спортсменів з боку Херсонської обласної ради запевнив очільник депутатського корпусу Владислав Мангер.

При цьому Владислав Мангер підкреслив, що депутати обласної ради триматимуть на контролі діяльність кожної спортивної організації, що фінансується з обласного бюджету. «Жодних фейкових спортивних зборів чи гуртків у нас не буде!», – наголосив голова облради.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон