У Генічеському районі дбають про дітлахів

Ще у грудні 2017 року у дошкільному підрозділі НВК № 3 за підтримки Генічеської районної ради та районної державної адміністрації,відбулося урочисте відкриття ще однієї дошкільної групи для дітей четвертого року життя.

Сьогодні в закладі виховується 105 дітей, функціонує чотири групи, з них одна для дітей раннього віку та три групи для дітей дошкільного віку. Педагогічний колектив дошкільного підрозділу спрямовує свою діяльність на розвиток всебічно розвиненої особистості дитини.

Кожна вікова група працює за певним напрямком: логіко – математичний, художньо – естетичний, мовленнєво – комунікативний розвиток, ігрова діяльність. На базі дошкільного підрозділу з березня місяця розпочали роботи гуртки «Англійська для малят», «Хореографія».

Наразі, завдяки зусиллям директора навчально-виховного комплексу "Генічеська школа І-ІІІ ступенів № 3 – дошкільний навчальний заклад" Генічеської районної ради Тетяни Микитась, залучено позабюджетні (спонсорські) кошти, за рахунок яких вже відремонтовано приміщення додаткової п'ятої групи: проведені роботи по фарбуванню, поклеєні шпалери, розстелено лінолеум.

На запрошення директора НВК, дитячий содочок відвідали голова районної ради Андрій Євстратов, заступник голови районної ради Віктор Краєвий та керуючий справами виконавчого аппарату районної ради Сергій Коржевий.

На місці попередньо було прийнято рішення підтримати ідею відкриття п'ятої групи. Так, найближчим часом панується придбання сантехніки (раковини, дитячі унітази, душеві піддони, крани) та обладнання для освітлення приміщень.

Крім того, для запуску групи до роботи необхідне придбання меблів (дитячі столи та ліжка). Завершити роботи планується в серпні 2018 року та за сприятливих умов, вже в вересні поточного року відкрити у дошкільному підрозділі НВК № 3 нову групу, а це 30 додаткових місць для дітей нашого міста.

Генічеська районна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон