Фестиваль «Купальські зорі» шукає спонсорів

Свою історію Всеукраїнський благодійний фестиваль народної творчості «Купальські зорі» почав у далекому 2003 році.

З того часу у кожні перші вихідні липня до Голої Пристані з'їжджаються майстри та колективи не лише з усієї Херсонщини, а і закордонні гості.

Цього року організатори також вирішили не порушувати традицію. У 2018 році «Купальські зорі» хочуть провести 7 та 8 липня. Про це сказано у проекті рішення, яке мають розглянути міські депутати.

У фестивалю є багато цілей. У документі сказано, що проводиться він задля «відродження та збереження народних традицій і обрядів, автентичного фольклору, зміцнення українського національного духу, патріотичного виховання молоді, створення позитивного іміджу м. Гола Пристань, розширення культурних, туристичних, інформаційних та ділових зв'язків».

Зону для проведення ХVI Всеукраїнського благодійного фестивалю народної творчості пропонують залишити незмінною: площу 200-річчя Голої Пристані, площу 300-річчя м. Голої Пристані, вулицю 1 Травня від провулку Поштового до вулиці Санаторної.

Будь-яке свято неможливе не лише без учасників і гостей. А й без грошей. Тому міському голові Олександру Бабичу доручається «просити керівництво Херсонської обласної державної адміністрації, Херсонської обласної ради взяти під патронат проведення» фестивалю «Купальські зорі» Також з проханням допомогти планують звернутись і до народних депутатів, обраних від Херсонщини.

Окрім цього, спонсорів будуть шукати і серед політичних партій, громадських організації, підприємців, та депутатів обласної та районної ради.

До волонтерської роботи під час організації та проведення свята планують долучити міських депутатів Голої Пристані, членів і посадовців виконкому.

Оргкомітет з підготовки до фестивалю очолить міський голова Олександр Бабич.

Олена ПІМЕНОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон