Поліція охорони Херсонщини пропонує долучитись до акції

Весняна всеукраїнська соціальна акція "Квартира під охорону 2018" стартує вже 1 березня та триватиме до 17 березня.

Прагнучи досконалості, поліція охорони бере курс на максимальну доступність для українців - як в інформаційному і ціновому сенсі, так і щодо повного осучаснення підходу до забезпечення гарантованих і надійних охоронних послуг.

Усі зміни, що відбуваються у поліції охорони, спрямовані саме на доступність, відкритість, а головне – на надійність у забезпеченні спокою і безпеки громадян та їх власності.

Поліцейські охорони груп реагування Управління поліції охорони в Херсонській області – це найбільш мобільна поліцейська структура в регіоні. Перебуваючи в системі єдиної дислокації підрозділів ГУНП області, підрозділи поліції охорони є невід'ємною складовою системи превенції органів внутрішніх справ України, вони обов'язково реагують на всі правопорушення та сигнали, які надходять на спецлінію «102», телефонні сповіщувачі, від громадян.

Центр технічної охорони Управління поліції охорони Херсонщини – наразі єдина державна охоронна структура в Південному регіоні, яка має Сертифікат відповідності на Пункт централізованого спостереження в якості центру спостереження та приймання тривожних сповіщень і послуги централізованого спостереження за охоронюваними об'єктами.

Управління поліції охорони Херсонщини робить все для того, щоб гарантувати херсонцям максимальну безпеку.

Детально ознайомитись зі специфікою діяльності поліції охорони та умовами акції можна, відвідавши офіційний веб-сайт, сторінку регіону, а також зателефонувавши на безкоштовну інформаційну лінію поліції охорони з будь яких мобільних операторів за номером - 050 22 20.

У місті Херсоні звертайтеся за адресою: вул. Молодіжна, 6, тел. (0552) 26-46-04 - чергова частина Управління, (0552) 32-81-13 - Центр технічної охорони УПО, і за мобільними номерами: (050) 494-87-80, (050) 396-16-12.

До того ж, тепер для зручності клієнтів і забезпечення можливості підписання договорів про надання охоронних послуг поліцією охорони у вихідні дні, відповідний підрозділ працюватиме за наступним графіком:

• Понеділок-четвер: з 9.00 до 19.00, без перерви;
• П'ятниця: з 9.00 до 18.00, без перерви;
• Субота: з 10.00 до 15.45, без перерви;
• Неділя – вихідний.

Управління поліції охорони
в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон