Андрій Гордєєв: Херсонщина працює в штатному режимі

Про це сьогодні, 2 березня доповів голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв на селекторній нараді з питань врегулювання кризових ситуаційчерез погіршення погодних умов і недопущення збоїв у забезпеченні постачання природного газу споживачам.

Селектор відбувся під головуванням першого віце-прем'єр-міністра – Міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва.

Також присутніми були заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Олександр Адамчик, керівники відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації, представники місцевої влади.

Робота селекторної наради була побудована у формі звітування голів кожної області. Очільник Херсонщини Андрій Гордєєв доповів щодо ситуації з природнім газом у області: «Працюємо в штатному режимі. Заклади освіти наразі знаходяться на карантині. Ситуація в Генічеську трохи напружена, але контрольована».

Андрій Гордєєв доручив в.о. директору Департамента ЖКГ та ПЕК Віктору Рассолову підготувати інформацію щодо переходу ТЕЦ на мазут.

Прес-служба Андрія Гордєєва

Довідково. Станом на 02 березня 2018 року добове споживання Херсонською областю природного газу становить 3,3 млн. м3, з них місто Херсон – 1,7 млн. м3, робочі параметри системи газопостачання – в нормі, відхилень робочого тиску немає. Всі ГРС Херсонського ЛВУМГ працюють у заданому режимі. Третину газу споживає населення - на рівні 1,1 млн. м3, теплопостачальні підприємства – 1,5 млн. м3, решта – всі інші.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон