У Херсоні телефонний терорист ще й друга підставив

У Херсоні двічі за день евакуювали найбільший в обласному центрі торгово-розважальний центр "Фабрика" на вулиці Залаегерсег.

Щоразу звідти виводили тисячі відвідувачів, оглядали приміщення, але жодних ознак вибухівки не знаходили. А невдовзі за телефонним номером, з якого дзвонили до поліції, оперативники "вирахували" його власника.

Ним виявився... 16-річний школяр. Але сам він справжнім винуватцем не був: правоохоронці з'ясували, що його мобільним просто скористався такий само неповнолітній приятель-хитрун.

Той своєю чергою розповів, що "просто хотів пожартувати", а про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве повідомлення про загрозу громадській безпеці буцімто нічого не знав.

Та незважаючи на всі виправдання, родині "мінера" доведеться компенсувати не тільки витрати екстрених служб, а й збитки ТРЦ від вимушеного простою. І це будуть десятки тисяч гривень.

"Голос України"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон