Сільського голову на Голопристанщині звинувачують у підробці документів

Надати правоохоронцям тимчасовий доступ до речей та документів, які знаходяться у адмінбудівлі Олександрівської сільської ради Голопристанського району, своєю ухвалою дозволив Цюрупинський районний суд.

Представники Феміди впевнені: таким чином вдасться з'ясувати, чи причетна олександрівський сільський голова Віра Біла до вчинення кримінального правопорушення. А саме – до підробки договорів оренди земельних паїв з орендодавцями.

Згідно з матеріалами справи, вказане діяння голова сільради скоїла разом зі ще однією особою – своїм сином. Він у результаті підробки отримав право представляти власників земельних ділянок у підприємствах, організаціях, установах та ставити підписи на документах. Але орендодавці заявляють: ніяких документів щодо своєї землі особисто не підписували.

Серед іншого, на вказаних довіреностях виявили печатки та відповідні реєстраційні позначки. Тепер правоохоронці завдяки експертизам підписів хочуть з'ясувати, чи здійснював вказані нотаріальні дії секретар сільради.

Варто зазначити, що раніше слідством вже проведено санкціонований обшук за місцем проживання сільського голови, в результаті якого правоохоронці вилучили оригінали договорів оренди земельних ділянок, угоди про розірвання договорів та згаданих довіреностей.

Ольга ЮЩЕНКО
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон