В Каховці зареєстровано проект рішення про відміну збільшення вартості проїзду

Фракція Радикальної партії Олега Ляшка в Каховській міській раді підготувала проект рішення, який буде винесено на розгляд депутатського корпусу, про скасування необґрунтованого підвищення ціни на проїзд в міському транспорті.

Про це повідомив депутат міськради Денис Цинський: – В грудні минулого року виконком міської ради зробив новорічний «подарунок» для мешканців нашого міста, піднявши вартість проїзду по Каховці до 5 гривень. В січні, не зважаючи на свята, до громадської приймальні Народного депутата України Дениса Силантьєва почали надходити численні скарги від мешканців міста. Жителі обуренні безпідставністю такої ціни за проїзд, враховуючи необґрунтованість та непрозорість формування тарифу.

Скористувавшись тим, що більшість у виконкомі складають «рішали», каховські перевізники в черговий раз залізли до кишень каховчан.

Я, як депутат міської ради від Радикальної партії Олега Ляшка, підготував проект рішення про скасування цього несправедливого рішення виконкому. 24 січня мій проект було подано для оприлюднення та включення в порядок денний до чергового пленарного засідання Каховської міської ради, яке відбудеться в кінці лютого. Останнє слово за депутатами. – коментує Денис Миколайович.

За його словами виконком працює при міській раді, отже повинен прислухатися до думки депутатів, більшість з яких, запевняє він, підтримають вищезгаданий проект.

Крім того, на початку січня місцевим активістом Максимом Біжаном була зареєстрована петиція з цього ж питання. Нажаль, з багатотисячної спільноти мешканців міста, її підтримало лише 40 каховчан.

"Каховська Зоря"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон