Заяву голови ОТГ на Херсонщині суд не задовольнив

Сьогодні, 12 лютого, Херсонський окружний адміністративний суд розглянув заяву голови Виноградівської ОТГ про скасування заходівзабезпечення його позову щодо неправомірного кадрового рішення.

Нагадаємо, 30 січня 2018 року у Виноградівській ОТГ відбувся конкурс на посаду інспектора праці у якому перемогла Дівіль В.І., але про цю перемогу громаді було відомо ще до його проведення, тому місцеві депутати оскаржили у суді сумнівне кадрове рішення.

Потім 1 лютого поточного року Херсонським окружним було заборонено Виноградівському сільському голові Шматенку С.В. приймати рішення щодо призначення на посаду інспектора праці як "переможця" конкурсу.

Голова Виноградівської ОТГ С.В. Шматенко виконав вимоги законодавства і призупинив дію свого сумнівного кадрового рішення, але написав заяву про скасування таких судових заборон.

І ось, сьогодні, 12 лютого, Херсонський окружний адміністративний суд розглядав заяву Виноградівського голови ОТГ про скасування зазначеної заборони і відмовив у її задоволенні.

Таким чином суд підтвердив своє рішення про заборону щодо призначення на посаду інспектора праці Дівіль В.І.

Тетяна САФОНОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон