Херсонці можуть стати громадськими спостерігачами на ЗНО-2018

З 23 січня 2018 року Херсонський РЦОЯО розпочав реєстрацію громадських спостерігачів для здійснення громадського спостереження за проведенням зовнішнього незалежного оцінюванняна території Херсонської та Миколаївської областей.

Запрошуються представники громадських організацій, батьківських комітетів, піклувальних рад закладів освіти та засобів масової інформації здійснювати контроль за проведенням ЗНО на громадських засадах.

Громадське спостереження здійснюється з метою забезпечення об'єктивності, прозорості, відкритості проведення зовнішнього незалежного оцінювання, широкого та об'єктивного інформування громадськості про його перебіг.

Громадське спостереження за проведенням зовнішнього незалежного оцінювання здійснюється на всіх етапах організації та проведення ЗНО. Громадські спостерігачі можуть бути присутніми в пунктах реєстрації учасників ЗНО, в пунктах проведення ЗНО, в пунктах обробки та перевірки, на засіданнях регламентної, апеляційної та експертної комісій.

З інформацією про порядок реєстрації інституцій, які можуть делегувати громадських спостерігачів, можна ознайомитися на сайті Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Реєстрація громадських спостерігачів здійснюється протягом 5-ти робочих днів з дня отримання центром оцінювання якості освіти необхідних документів. Після реєстрації громадські спостерігачі отримують посвідчення встановленого зразка, що підтверджують їхні повноваження.

За інформацією Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон