Херсонці підтримують ініціативу рок-музикантів

Херсон залишився без "кРОКа у майбутнє", але не херсонці!

Міжнародний рок-фестиваль, який на протязі 10-ти років радував мешканців Херсону та гостей обласного центру і став однією з візитівок Херсонщини, виявився не потрібним в коридорах міської влади - починаючи з цього року фестиваль "кРок" зникає з переліку заходів, які плануються до проведення в Херсоні...

Але рок-фестиваль, який на протязі свого десятирічного існування став подією до якої з повагою ставились в музичних колах та колах шанувальників сучасної рок-музики в багатьох містах та країнах, продовжує жити у серцях багатьох херсонців та любителів року з усього світу - величезна армія друзів фестивалю з кола рок-музикантів різних країн Світу продовжує надсилати на адресу фестивалю свої диски та інші сувеніри.

Незгасаючий інтерес до фестивалю "кРок у майбутнє" - це той місточок між шанувальниками року та музикантами який будувався і укріплювався на протязі всіх років його існування.

Тому редакція сайту "Херсонці" вирішила підтримати намагання рок-музикантів з різних міст та країн світу на продовження дружнього зв'язку з прихильниками фестивалю - ми долучаємось до цієї ініціативи та оголошуємо конкурс на розіграш призів від музикантів – друзів «кРоку».

Розпочинають конкурс музиканти однієї з найпопулярніших в Україні та найулюбленіших серед херсонських шанувальників рок-музики групи "ТОК" с міста Дніпро. Ми розіграємо наданий музикантами CD «Fight for rock n roll» з автографами всіх музикантів групи.

Довідка: Група була заснована 1986 року. Вважаться одним з найяскравіших представників українського хард-рок 80-х – початку 90-х років минулого сторіччя. За свою історію група підкоряла рок-майданчики не тільки в різних кутках України, але й завойовувала серця шанувальників рок-музики в Білорусі, Латвії, Росії, Чехії. У 2016 році «ТОК» приймав участь у фестивалі «кРок у майбутнє» в Херсоні , запаливши глядацький сектор потужною енергією драйву:

P.S. Виграти приз від "кРОКа у майбутнє" можна с 1 по 28 лютого надіславши на адресу редакції сайту "Херсонці" (email: kherson.inform@ukr.net) цікаву інформацію про будь-яку рок-групу, яка протягом 10 років виступала фестивалі "кРок у майбутнє" у Херсоні (з поміткою "на конкурс").

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон