На Херсонщині жителі села облаштували собі затишний куточок відпочинку

Цей затишний куточок відпочинку облаштували у селі Маринському поруч адміністративної будівлі сільської ради та магазину.

Позаяк великих коштів на таку справу не було, все практично робили своїми руками. Основним «архітектором» була очільник маринської громади Наталя Щербина, а виконавцями - хлопці, які працювали на громадських роботах - Денис Чеверда, Олег Чудакевич та Микола Сербін..

Після виконання основної роботи з благоустрою території, вони й займалися цією справою. Їм допомагали працівники сільської ради, зокрема - Микола Пилипюк. Обопільно гнули метал, готували та прибивали дошки. Таким чином і спорудили гарну альтанку та лавки. Майданчик засипали щебенем та залили цементом. А на доріжку використали старі корита з ферми – порізали та виклали до альтанки та навкруги.

Стосовно коштів: трохи виділили з бюджету сільської ради, на дошки та метал спонсорували гроші фермери Світлана Каращук та Віталій. Сєргєєв.

Облаштовувати територію огорожею та садити туї та кущі допомагали школярі. Вони чи не кожного дня приходили до сільської ради і запитували, чим допомогти.

– Гарна молодь у нас, вони ніколи не стоять осторонь будь яких справ, відгукуються й допомагають. Нам є ким пишатися, – говорить староста округу Наталя Щербина.

І додає, що приємно чути слова подяки від місцевих мешканців: відтепер, говорять вони, є гарне місце для відпочинку як молоді, коли збираються увечері, так і статечних людей, коли приходять до магазину або старости округу.

Любов РУДЯ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон