Херсонщина потерпає від негоди

На Херсонщині оголошено штормове попередження: обмежено рух транспорту по окремим дорогам, аварійно відключено електропостачання в 15 населених пунктах у 6 районах області.

За інформацією Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи 23 січня по Херсонській області: вночі сильний сніг, сильні хуртовини, місцями налипання мокрого снігу, місцями ожеледь. На автошляхах снігові замети, ожеледиця, пориви вітру 15-20 м/с. м.

Внаслідок сильного снігу та вітру обмежено рух транспорту на а/д Р-47, а саме на ділянці дороги біля с. Дудчани Нововоронцовського району, де автомобільний транспорт рухається тільки по одній смузі почерзі. Роботи по забезпечення руху проводить служба автодоріг та ГУ ДСНС 8 одиниць техніки та 23 людини.

Також внаслідок сильного вітру та налипання мокрого снігу 22 січня сталось аварійне відключення електропостачання в 15 населених пунктах 6 районів області (Скадовському,Каховському,Великоолександрівському,Нововоронцовському,Нижнесірогозьському, Генічеському районі). Роботи по відновленю виконують 26 бригад, 27 одиниць техніки. Термін відновлення 23.01.18 року.

З початку ускладнення погодних умов на території області було знеструмлені 34 населені пункти Херсонської області, зокрема:

Генічеський район – 3

Бериславський район – 3

Каховський район – 5

Нижньосірогозький район – 2

Новотроїцький район – 4

Чаплинський район – 4

Олешківський район – 7

Нововоронцовський район - 3

Скадовський район – 3.

На даний час відновлено електропостачання у 18 населених пунктах. Над відновленням електропостачання від ПАТ «ЕК Херсонобленерго» задіяно: 26 бригад, 79 чоловік особового складу і 27 одиниць техніки.

Дякую за співпрацю співробітникам Служби порятунку ДСНС, Облавтодору, Національної поліції та нашим військовим, зокрема з Національної гвардії України, які надавали всебічну допомогу в подоланні наслідків негоди, - відзначив голова Херсонської облдержадміністрації Андрій ГОРДЄЄВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон