На Херсонщині провели міні-ярмарок вакансій

У вівторок, 16 січня, Новокаховським міським центром зайнятості був проведений міні-ярмарок вакансій для відбору претендентів на вакантні посади підприємства «Центр підтримки підприємництва з питань сертифікації».

Мета проведення заходу – знайомство з напрямом діяльності роботодавця та презентація робочих місць за посадами: менеджер з продажу послуг із сертифікації, старший менеджер.

Центр підтримки підприємництва з питань сертифікації існує на ринку праці вже більше 10-ти років. На сьогодні підприємством надаються 2 види послуг: сертифікація кампаній, які відповідають українським та міжнародним стандартам та сертифікація кампаній, які мають потребу в сертифікатах харчової безпеки.

Представник роботодавця, керівник відділу продажу Наталія Давиденко, наголосила, що підприємству потрібні менеджери для офісної роботи, а також персонал на віддалену роботу. Вона ознайомила присутніх з умовами та особливостями праці, рівнем заробітної плати, можливістю безоплатного навчання безпосередньо на підприємстві.

Безробітним, які виявили бажання пройти особисту співбесіду, були надані презентаційні матеріали та контактні телефони.

Херсонський обласний центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон