Мангер: Всі наші спортивні перемоги – не завдяки, а всупереч

У цьому впевнений голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер. Вітаючи номінантів, переможців і глядачів церемонії «Спортивне сузір'я Херсонщини»,керівник депутатського корпусу вирішив обійтися без банальностей.

«У цьому залі зібралися люди, які, як ніхто, знають: чого варті будь-які спортивні перемоги. Я, будучи боксером, організатором і засновником спортивних змагань, завжди буду стояти на стороні спортсменів.

Наша держава багато говорить про необхідність розвивати спорт, але по-справжньому робимо це ми з вами – батьки, тренери, члени команди. За кожним переможцем сьогоднішньої номінації стоять десятки людей, які працюють на цей результат. І мої оплески їм», – сказав зі сцени Владислав Мангер.

З рук голови облради свою нагороду за перемогу в номінації «Кращий спортсмен року» отримав Микола Просторов – переможець командного чемпіонату України, чемпіон України (синхрон), срібний призер Х Всесвітніх ігор (синхрон), володар 4 місця на Кубку світу (синхрон).

Крім того, найкращою спортивною федерацією року на Херсонщині вже вкотре було визнано Херсонську обласну організацію Федерації боксу України.

Херсонська обласна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон