Херсонську бібліотеку привітали колядники

Свята новорічно-різдвяного циклу тривають. Сьогодні, 11 січня, дружня родина Гончарівки приймала у себе в гостях колядників.

Із піснями, святковим настроєм та щирими побажаннями до книгозбірні завітали народний фольклорний колектив «Золоте гроно» Раденського сільського будинку культури (керівник – Заслужений працівник культури України Наталя Ремішевська) та Олег Стецюк – священник храму великомучениці Варвари (на території лікарні ім. А. та О. Тропіних).

Гості побажали присутнім миру, радості, процвітання та добра. Своїм виступом вони створили справжню святкову феєрію та передали гарний настрій усім співробітникам та користувачам книгозбірні.

В.о. генерального директора КЗ «Херсонська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Олеся Гончара» ХОР Надія Коротун подякувала гостям за щирі побажання, адже, за народними повір'ями, те, що бажають колядники, обов'язково має здійснитись у новому році.

Херсонська обласна наукова бібліотека імені Олеся Гончара

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон