Херсонському губернатору заколядували

Сьогодні, 10 січня голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв у робочому кабінеті зустрічав колядників

Учасники дитячого вокального ансамблю "Дженерал Скул" Обласного палацу молоді та студентів завітали до облдержадміністрації та привітали керівника Херсонщини Андрія Гордєєва з новорічними святами. Зробили вони це за давнім українським звичаєм – заспівавши колядки.

«Я щиро вдячний нашим дітям за те, що вони пам'ятають українські традиції, і вбравшись у національні костюми, колядують під час різдвяних свят» - сказав Андрій Гордєєв і вручив своїм юним гостям маленькі презенти: книги, солодощі та сік.

Елеонора ГУСЬКОВА

P.S. Також Андрій Анатолійович закликав усіх жителів області, зокрема малечу, долучитися до святкових дійств. У програмі: колядки, щедрівки, «водіння Кози», «Маланка» та інше.

Так, 12 січня о 12-00 на площі Свободи, що в Херсоні, відбудеться захід за народними традиціями: «Щедрий вечір, добрий вечір!».

А 13 січня о 12.00 в ККЗ «Ювілейний» відбудеться Перший фестиваль театрально – вертепного дійства та колядницьких груп «Різдвяний дзвін».

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон