Андрій Гордєєв: Продовжуємо футболізувати Херсонщину!

Напередодні новорічних свят ми підготували для юних спортсменів в смт Сиваському Новотроїцького району подарунок– новий спортивний майданчик зі штучним покриттям, - повідомив голова ХОФФУ Андрій Гордєєв.

Зазначу, що будівництво даного спортивного майданчика здійснювалось в рамках проекту «Розвиток в області мережі сучасних спортивних споруд», і фінансувалося за рахунок коштів з державного фонду регіонального розвитку на суму 701,002 тис грн та Сиваського селищного бюджету на суму 264,705 тис грн.

Відтепер 33 вихованці дитячо-юнацької спортивної школи (2 вікові категорії), та футбольна команда «Світанок» (20 осіб) будуть проводити на цьому майданчику спортивні змагання з футболу та удосконалювати свої професійні навички.

Тому чекатимемо нових досягнень як від діючих футболістів, так і від тих, хто тільки відкриває для себе радість займатися улюбленим видом спорту й досягати в ньому успіхів, - сподівається Андрій ГОРДЄЄВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон